BACH BLOESEM

Bach Bloesem

De Bloesems van Bach krijgen steeds meer waardering en meer en meer mensen doen positieve ervaringen op met behulp van de remedies.

 

Dat deze Bach-remedies behalve bij mensen, ook bij dieren werken, is echter nog niet zo bekend.

 

Je kan de dieren ook indelen volgens de 38 karaktertypes van Bach. Net zoals de mens.

 

Dieren zijn veel sterker en flexibeler dan mensen. Hun vermogen tot aanpassing is erg groot. Met tot gevolg dat er een mentale disbalans kan ontstaan wat het baasje of verzorger soms niet ziet.

Wat is de werking van de Bloesems van Bach?

De Bach Bloesem remedies, ontwikkeld door Dr. Edward Bach, gebruiken bloesems van planten om emotionele onevenwichtigheden aan te pakken die volgens hem fysieke gezondheidsproblemen veroorzaken.

 

Met 38 remedies voor specifieke emoties, zoals angst, worden deze druppels genomen om negatieve emoties om te zetten in positieve gemoedstoestanden via resonantie van energetische trillingen.

 

Hoewel wetenschappelijk bewijs beperkt is, melden sommige gebruikers positieve veranderingen in emotioneel welzijn. Ze moeten echter niet gezien worden als vervanging voor medische behandeling bij ernstige emotionele problemen.

 

Hoe kan je een mix van Bach Bloesems aanvragen?

 

  • je vraagt via onderstaande link de vragenlijst aan
  • deze vul je in en mail je terug naar me
  • zodra de vergoeding is overgemaakt maak ik een mix van de Bloesems van Bach

Wat kost het?

De samengestelde (persoonlijke) mix van 30 ml kost exclusief verzendkosten:

€25

Een nabestelling kost €10 exclusief verzendkosten.

Ik begrijp als geen ander dat het spannend is om zomaar via de website een mix aan te vragen. Laten we dan telefonisch contact hebben zodat ik er persoonlijk iets meer over kan vertellen.