VOEDING BIJ
ALLERGIE + INTOLERANTIE

voercheck

Allergieën en intoleranties kunnen ernstige ongemakken veroorzaken, waaronder jeuk, huidirritatie en spijsverteringsproblemen.

 

Door voeding op maat te bieden, kunnen potentiële allergenen worden vermeden en kunnen voedingselementen worden geoptimaliseerd om aan specifieke behoeften te voldoen.

 

Dit draagt bij aan het verminderen van allergische reacties en bevordert een betere algehele gezondheid en levenskwaliteit voor onze geliefde huisdieren.

VOEDING BIJ ALLERGIEËN EN INTOLERANTIES

Het belang van afgestemde voeding voor allergische honden of katten kan niet genoeg benadrukt worden.

 

Allergieën en intoleranties kunnen aanzienlijke ongemakken veroorzaken, variërend van jeuk en huidirritatie tot spijsverteringsproblemen.

 

Ook kan het een negatieve invloed hebben op hun levenskwaliteit.

 

Door specifieke voeding op maat te verstrekken, kunnen potentiële allergenen worden vermeden, terwijl de voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van het huisdier worden geoptimaliseerd.

 

Dit maatwerk draagt aanzienlijk bij aan het verminderen van allergische reacties en bevordert tegelijkertijd een betere algehele gezondheid.

 

Het zorgt ervoor dat de voedingsbehoeften van allergische honden en katten worden aangepakt en biedt gerichte ondersteuning voor hun specifieke conditie.

Het resultaat is een gelukkiger en comfortabeler leven voor onze geliefde metgezellen.

 

Hoe?

 

  • we plannen een persoonlijk, telefonisch of ZOOM consult
  • je ontvangt een uitgebreide vragenlijst
  • deze vul je in en retourneer je met een paar foto’s van je hond of kat
  • na ons gesprek analyseer ik de voedingsbehoeften, vitaminen, mineralen, enzovoort, en bespreek ik vervolgens met je welke opties geschikt zijn voor de gezinssituatie

Wat kost het?

Je ontvangt een voercheck plus:

 

  • (vers) voerplan voor hond of kat met voedselgerelateerde klachten
  • 3 maanden begeleiding met tussentijdse contactmomenten en aanpassingen aan het voerplan

Ik begrijp als geen ander dat het spannend is om via de website een voerplan aan te vragen. Laten we dan telefonisch contact hebben zodat ik er persoonlijk iets meer over kan vertellen.