Voedingsadvies op Maat

Voor jou als hondenliefhebber kan het soms een uitdaging zijn om de juiste voeding te kiezen die perfect past bij de behoeften van je trouwe vriend.

 

Ik ben er om een persoonlijk advies te geven, speciaal afgestemd op jouw hond.

In dit vrijblijvende gesprek bespreken we hoe ik je kan helpen.

Ik heb al veel baasjes mogen adviseren en honden ondersteund met een voedingsplan dat bij hen past, zodat ze weer gezond en vitaal door het leven gaan. 🥰

Herkenbaar?

 • Heeft jouw hond een slechte stoelgang en weet je niet meer wat je moet geven om deze weer gezond te krijgen?
 • Krabt jouw hond zijn hele huid kapot van de jeuk, of bijt hij geregeld aan de pootjes?
 • Is jouw hond , lusteloos, minder actief en heeft zelf moeite met de dagelijkse activiteiten?
 • Is jouw hond te dik of misschien wel te mager en heb je geen idee hoe je dit kunt oplossen?
 • Heeft jouw hond gedragsproblemen? Heb je er wel eens bij stil gestaan dat deze problemen vaak samen hangen met voeding?

….en dan voel je je zo hulpeloos dat je trouwe viervoeter zo moet lijden, dat  jullie samen niet meer zoveel plezier hebben dat jullie verdienen….

Hoe kan ik je helpen?

 • Huidige Voedingscheck: Een grondige analyse van de huidige voeding van je hond om eventuele tekortkomingen of onbalans op te sporen inclusief uitgebreid advies.

 • Vers Voerplan: Advies en begeleiding bij het overstappen naar een vers voedingsdieet voor je hond. Inclusief aanbevelingen voor rauwe en natuurlijke voedingsopties.

 • Voeding bij Allergieën en Intoleranties: Op maat gemaakt advies voor honden met voedselallergieën of intoleranties. Met focus op hypoallergene voedingskeuzes en eliminatiediëten.

 • Voeding bij Dracht en Lactatie: Specifieke voedingsrichtlijnen en aanbevelingen voor de dracht, tijdens de dracht en lactatieperiode om optimale gezondheid van moeder en pups te ondersteunen.

 • Voeding bij Ziekten: Aangepast voedingsadvies voor honden met verschillende gezondheidsproblemen. Met nadruk op het ondersteunen van het herstelproces en het bevorderen van welzijn.

 • Voeding voor Opgroeiende Honden: Gericht advies voor het voeden van opgroeiende honden. Met aandacht voor de juiste voedingsstoffen om een gezonde groei en ontwikkeling te bevorderen.

Ik kan je helpen door het huidige voer van je huisdier te evalueren en te verbeteren waar nodig….

 

….en dat deze manier van voeren perfect aansluit bij jullie levensstijl!

Wat ga je bereiken:

🐩 Verbeterde gezondheid: een hond die gezond eet, heeft over het algemeen een sterker immuunsysteem, betere spijsvertering en meer energie, waardoor hij zich beter voelt en actiever is.

 

🐕 Glanzende vacht en gezonde huid: goede voeding draagt bij aan een glanzende vacht en een gezonde huid bij honden, wat niet alleen een esthetisch voordeel is, maar ook kan duiden op een goede voedingsstatus en algemene gezondheid.

 

🐕‍🦺 Verbeterde ontlasting: een hond die gezond eet, heeft over het algemeen regelmatige en stevige ontlasting, wat duidt op een goede spijsvertering en een gezond darmstelsel.

Hoe werkt het?

📜 Vraag via onderstaande link de vragenlijst aan.

✍🏻 Vul de vragenlijst in met betrekking tot de voeding van je hond.

💻 Stuur de ingevulde vragenlijst terug.

 

Na ontvangst krijg je via de mail een uitgebreide conclusie van de huidige voeding en een gepersonaliseerd advies.

 

De beoordeling van het huidige voer brengt niet alleen extra kennis mee voor jou als eigenaar maar zal ook zeker de gezondheid van je hond verbeteren! Tijdelijk slechts €97.

 

Opmerking: de beoordeling van het huidige voer is alleen bedoeld als preventief voedingsadvies. Indien blijkt dat jouw hond gezondheidsproblemen heeft, kan het advies altijd worden aangepast naar een Voedingsadvies-Op-Maat.