ALVITAAL

Hoi, mijn naam is Antoinette,

 

ik help eigenaren van honden om samen met hen de beste voeding voor hun trouwe viervoeter te kiezen, zodat ze vitaal en gezond door het leven gaan.

 

Na jarenlange ervaring op de hondenschool, waar ik merkte dat steeds meer dieren last hadden van diverse gezondheidsproblemen, ben ik me gaan verdiepen in dierenvoeding. Met diverse opleidingen heb ik mijn expertise aanzienlijk uitgebreid.

 

Mijn passie is om deze kennis te delen en eigenaren te helpen met advies-op-maat voor de voeding van hun huisdieren. En ik ben dankbaar dat ik al vele honden heb kunnen helpen om weer optimaal te functioneren.

 

Wil jij er zeker van zijn dat de voeding van jouw trouwe metgezel perfect aansluit op zijn behoeften?

 

In mijn aanbod zetten we samen een stevige basis neer, zodat jouw hond alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Antoinette